1,5 km távolság,a lakásom és a garázs között,az már sok lenne,napi szinten?
Garázst akarok vásárolni, kinéztem egy garázssoron lévő garázst.
1,5km-re van onnan,ahol lakok.
Napi szinten az a 1,5 km sok lehet?
Voltam már arra gyalog,elsőre nem tűnt soknak.
Csak nem tudom elképzelni,hogy napi szinten mennyire lehet zavaró az a távolság.
Az a jó, ha a garázs 5percen belül elérhető. Gondolj arra, hogy nyáron a tikkasztó forróságba, télen a hidegbe jeges úton, vagy szakadó esőbe-hóba is el kell jutnod oda.
Meg persze attól is függ hogy mire akarod használni. Ha nem autótárolásra hanem mondjuk műhelynek hétvégente, akkor lehet messzebb is.
Oszt amikor odaérsz jössz rá hogy otthon maradt a kulcs :D
Én biztos nem gyalogolnék 3 km-t minden nap ha van kocsi. Volt főnökömnek volt 1 km-re a garázsa. Sokszor szokott hívni hogy vigyem már le a garázsig ha arra járok, mert lusta legyalogolni, felfelé a dombon meg pláne nem akar menni gyalog, pedig még a kocsma is útba esett :D. Évi 11 hónapot nem is volt a garázsban a kocsija, hanem a ház előtt a parkolóban.
Gondold el: veszel valamit amit nem akarsz 1,5 km-en át hazacipelni mert nagy/nehéz úgyhogy keresel egy pakolóhelyet, felviszed a lakásba és utána még vissza a garázshoz és gyalog megint haza... 40 perc. Szakadó esőben, jégben, fagyban, szélben, ... Ez alatt kifürdesz és a második sört bontod a tv előtt.
Egy esetben lenne értelme ha a ház előtt meg a garázssor előtt is van buszmegálló sűrű követésű buszjáratokkal - de ahhoz meg bérlet kell, akkor meg minek a kocsi?
Egy összecsukhatós bringával át lehetne ezt hidalni.
Bárhová mennél időre, +20 percet kéne rászánnod, hogy elsétálj a garázshoz. Ill. amikor hazaértél, még visszaviszed a kocsit és 20 percet sétálsz.
Sok!
Kb. a harmada, 500 méter a maximum, amennyit érdemes vállalni.
Ez szerintem felejtős.
1.5 km már odaérek bármelyik boltba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!