Összességében drágább online házhozszállítással vásárolni,pl. Tesco, Auchan, Kifli, mint mindent boltból venni?
Tescoban es auchanban pl pontosan ugyanannyiba kerul minden mint a boltokban.
Kifli dragabb.
Én évek óta heti egy alkalommal hozatom a bevásárlást a Tesco-ból. Nem drágább, mintha a boltba járnék, a Clubcard kedvezményeket is ki tudom használni, sőt, a házhozszállítást előre fizetem, kb havi 2400 forint és ezért korlátlan számú házhozszállítást kérhetek egy hónapban.
A boltoknak ez azért éri meg, mert így nagy valószínűséggel mindent náluk veszel meg, hogy egy szállítással jöjjön minden - és nem vándorolsz boltról-boltra, hogy hol mi akciós éppen.
Neked pedig azért érheti meg, mert kevesebb időt vesz el tőled a bevásárlás, kevesebb vagy nincs is impulzus-vásárlás, amikor meglátsz valamit és megveszed - pedig nincs is rá szükséged. Annyi az egész, hogy legkésőbb előző nap le kell adnod a rendelést.
Pont úgy csinálom, mint a 3-as válaszoló. Sokkal áttekinthetőbb így a vásárlás, csak azt veszem, ami kell, nem kell a tömegben nyomorognom és én is klubtag vagyok, így 2400 Ft-ot fizetek korlátlan számú házhoz szállításért havonta. Ráadásul ki tudom használni a clubcard adta akciós kedvezményeket is.
Mivel csütörtökön van nagyobb akció-váltás, péntek reggelre rendelek mindig, akkor még mindent tudnak hozni, nem fogynak ki az akciós termékek. Számomra tökéletesen megfelel.
#4-es válaszoló, pontosan. Szintén péntek délelőttre kérem a szállítást, hogy ki tudjam használni a csütörtöki akció-váltást. Szerencsés vagyok, mert péntekenként itthonról dolgozom, nekem ez így ideális.
Arról nem is beszélve, hogy online club- tagjént akár egy hónapra előre be tudom foglalni a szállítási időpontokat, ami pl a karácsony előtti őrületben jól jön majd.
A nagyon olcsó termékek miatt inkább megyek személyesen az Auchanba. Hetente van valami mocskosul olcsó termékük, ami épp kellhet:
1 liter tej 100 forint.
75 gramm saját márkás chips 150 forint.
500 gramm party mix snack 500 forint.
165 gramm Pringles chips 500 forint
450 gramm margarin 100 forint.
800 gramm tejföl 200 forint.
Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!