Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen hasznos használati...

Milyen hasznos használati tárgyat készíthetnék kiszáradt filctollakból, golyóstollakból, reklámtollakból, rotring ceruzákból?

Figyelt kérdés

Komolyan már van vagy egy szatyorral. MIt tudom én miért nem dobtam ki őket. SZép színesek, talán azért.

Sok újratölthető lenne, meg cserélhető a tollbetétje, de már azt se tudom mibe mi való, és különben is, van még rakás jó tollam is, meg megvannak azok a kedvencek, amikben cserélem a betétet.... Szóval a szatyor felesleg az felesleg.

De nem akarom kidobni. Úgy csinálnék belőlük valami mást. Csak porfógó dísztárgyakat nem akarok. De akkor mit?

Bárkinek van valami szuper ötlete vagy ötletkezdeménye, jöhet.

tegnap 02:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha ilyen lágyabb műanyag, fel lehet őket vagdosni gyöngynek. Abból lehet a függönytől a lámpaernyőn és karkötőn át a karácsonyfadíszig bármit csinálni.

Egyébként egymás szorosan mellé ragasztva vagy fűzve bármilyen felületet díszíthetsz velük, legyen az kaspó vagy képkeret. És biztos ki lehet hozni belőle kis játékokat is, pl. bababútort vagy vitorlás tutajt :)

tegnap 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt van néhány ötlet:

[link]

Egyébként a rotring ceruzák elég sokat érnek, akkor is, ha nincs hozzájuk betét.

Lésd: [link]

tegnap 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!