Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hordozható cserépkályha...

Hordozható cserépkályha platniját ami ugyebár öntvény,ki lehet-e fúrni? Mivel repedt és hegeszteni a szakik szerint is lehetetlenség,így rá lenne rakva egy kazánlemez amit ugyebár rögzíteni kell. És mivel nincs más ötlet csak a csavarozás marad

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg szerezni használtan. Ha még megvan a gyár, ahol készült, velük is beszélhetnél. Szerintem a fúrástól elpattan az öntvény. De még az is kérdés, hogy a két anyag -ha valahogy sikerül egymáshoz rögzíteni- egyszerre fog-e tágulni a hő hatására, vagy valamelyik elrepeszti a másikat.
tegnapelőtt 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Mi lenne, ha összerögzítés nélkül, csak egymásra raknád a lemezt, meg az öntvényt?
tegnapelőtt 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Fúrni èppen lehet az öntvènyt gond nèlkül. De az anyagok hőtágulása mit okozhatna az kèrdèses.

Èn úgy csinálnàm, hogy öntvènybe menet, a lemezre meg 1 mm nagyobb lyuk mint a csavar. Így tud mozogni.

tegnap 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a kazánajtó így van 20 éve. Bordáslemez van rácsavarozva.

Én is féltem a hőtágulástól, de nincs semmi gond.

Platni az egyértelműen veszélyesebb ilyen szempontból, sokkal több hőt kap, nem tudom, hogy viselné.

De magával a fúrással, csavarozással nincs gond.

tegnap 07:51
 5/5 A kérdező kommentje:

1-s.

Egyedi hordozható cserépkályha,még sosem láttam ilyet máshol és van vagy 50 éves tehát képtelenség beszerezni hozzá másik platnit,főleg így hogy a méhtelepekről sem lehet kihozni semmit sem.

Meg szétszedni kár lenne,ugyais a platnit másképp nem lehet rajta cserélni,illetve sosem tudnám újra összerakni.

Arra meg nincs pénz hogy cserépkályha építőnek fizessek 200 ezer munkadíjat amiért szétkapja,aztán meg összerakja.

Akkor vehetnénk másikat is.

tegnap 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!