Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel kedveskedjek neki?

SZOTYEE8 kérdése:

Mivel kedveskedjek neki?

Figyelt kérdés
Remélem van valakinek jó ötlete. Arról lenne szó, hogy pénteken megyek vissza a főorvoshoz kontrollra és ezzel egyidejűleg meglátogatnám a volt gyógytornászomat is aki rengeteget segített nekem amíg nálla vendégeskedtem. A gondom az, hogy nem szeretnék üres kézzel eléállni mert amíg élek mindig hálás leszek neki azért amit értem tett. Van valakinek ötlete mivel lephetném meg a hölgyet a látogatásom kapcsán?
tegnapelőtt 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Arra figyelj, hogy semmiképpen ne lehessen hálapénznek tekinteni amit adsz, mert az az állásába kerülhet, a törvény már tiltja.

Azt mondanám, hogy fel kellene hívnod azt a részleget ahol dolgozik és meg kellene kérdezned minek örülne amit szabad is ajándékozni, de ezt nem hiszem hogy csinálni szeretnéd. A nők általában örülnek a virágnak, valami különlegesebb csokoládénak, van aki örülne egy üveg finom italnak is. Ahhoz ismerned kellene hogy mit szeret, hogy személyesebb ajándékot vigyél, mint egy pár belépőjegy koncertre, színházba, moziba vagy kiállításra.

Kérdés mekkora ajándékra gondoltál amit vinnél, pár ezer forintosra vagy többre. Ha az első, akkor marad ez, virág, csoki, italféle, ha több, akkor lehet ugyanez csak beletéve valami maradandóba, a virágot lehet szép vázában adni, a csokoládét valami szép, esetleg kézműves dobozban, az italt is valami szép tartóban.

tegnapelőtt 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!