B Emil kérdése:
,SOS. Swgítséget kérnék textilben jártasoktól. A hétvégén sikerült lenuláznom egyik jó barátom ágyterítőjét. Plüss anyagnak néz ki. Nagyon sokat kerestem a net-en, de sajnos még hasonlót sem találtam sehol. Hol tudnék hasonlót beszerezni?
Figyelt kérdés
okt. 28. 20:15
2/2 anonim válasza:
Ha nem találsz ugyanolyat akkor vegyél egy másfélét ami jobb! Nagyon szépeket lehet kapni és nem biztos, hogy ugyanolyat szeretne ha már újat kell venni a régi helyett. Nekem is 10 évig volt olyan ágyterítőm amit korábban ajándékba kaptam. Az elején tetszett, de a sok év után már szívesen cseréltem volna, viszont felesleges lett volna másikat venni amikor ez is tökéletesen nézett ki. Aztán vennem kellett egyet egy másik helyre, oda olyat választottam ami nekem is nagyon tetszett, viszont aki beköltözött annak nem kellett már. Azóta azt használjuk, így már nem volt gond ha a régi bekerült a szekrénybe.
Mondd el a barátnődnek mi történt és közösen válasszatok egy másikat a netről ami neki tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!