Aki lakókocsiban él. Milyen úgy az élet? Sajnos lakásra nincs pénzem, de anyámtól már mennék.
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 01:33
1/9 anonim válasza:
Szerintem nagyszeru otlet! Probald ki!!
2/9 anonim válasza:
Kiprobalod es kiderul. Hamar meglatod mennyire akartal menni
4/9 anonim válasza:
Kis WC kis zuhany. Na nincs fölötte nap-árnyékolás nagyon fel tud melegedni. Télen, igazán nagy hidegben költséges füteni, nem optimális a szigetelése.
Kevésbé jó állandó ottartózkodásra életvitel szerüen. Egy nagyobb elviselhető meretü, komfort fokozatú pedig 5mFt tól indul. Ezt az összeget inkább albérletbe költeném.
6/9 anonim válasza:
Hova állítanád fel, mert csak úgy nem lehet vele akárhol leparkolni.
7/9 anonim válasza:
Ő lakókocsiban él már egy ideje. Szokott élőzni, kérdezhetsz is, ha valamit nem találsz meg a videóiban. Szerintem eléggé releváns tapasztalatai vannak.
8/9 anonim válasza:
Egy nagyon kedves barátom évek óta lakókocsiban él. Neki annyi volt a könnyítés a helyzetén, hogy az apja telkén teheti mindezt. Vett egy lakókocsit, elkezdte kipofozni (mára már elég jól néz ki) és nagyon szereti. Természetesen nem abban szeretne megöregedni, de arra nagyon jó, hogy senki nem cseszteti és tud spórolni.
9/9 anonim válasza:
Én is gondolkodom egy lakókocsin. Szerintem mindenképp téliesítettet érdemes venni, vagy ha te magad téliesíted, szigeteled... én raknék bele egy kis fatüzelésű kályhát is.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!