Milyen lakókocsiban élni és utazni évekig?
Én csak 3 hónapig laktam egy kisbuszban, hát jár lemondásokkal.
Mondjuk mi sosem mentünk kempingbe, mindig ingyenesen oldottuk meg a szállást.
Azt javaslom, hogy mielött befektetsz egy drága lakóautóra, elötte menj el pár hétre egy személyautóval, próbáld ki hogy hogy birod.
Mert nem mindenki bírja.
Most olvastam egy magyar párról, aki a francia riviérán él lakóautóban, napelemmel oldják meg az áramellátást, és internetes munkát végeznek.
Az utolsónak a véleményét osztom.
Rendkívül romantikus dolog álmodozni otthon a fűtött/hűtött lakásban, ahol még van wc és fürdőszoba is.
Általában azok a fanatikus és jómódú lakóautósok utaznak ilyen módon, akiknek amúgy is telne sokcsillagos hotelre, de "buliból" ezt választották, viszont a fullos/klímás összkomfortot megtartották.
Csak, hogy tudd, egy lakókocsival fele olyan gyorsan mehetsz mint egy személyautóval, viszont kétszer annyit fogyaszt, a borsos autópályadíjakról már nem is beszélve. Továbbá szinte sehol sem parkolhatsz le ingyenesen, csak fizetős kempingekben. Ha nincsen klímád a nyári napon álló lakókocsiban, gyakran megy a hőmérő 50 fok fölé. Munkát sem végezhetsz csak úgy, ahogyan azt elképzelted.
"lerakom a jogsit és veszek autót és egy lakókocsit és bejárom vele a világot"
Mivel az óceánokon nem tudsz átkelni, azt akarod mondani, hogy Európának egy kis részét maximum!
Neked viszont még se egzisztenciád (se pénzed, se szakmád) nincsen, se valós elképzelésed. Arról az apróságról már nem is beszélve, hogy se jogosítványod, se autód, se lakókocsid.
Továbbá a friss jogosítványodnak a majdani megszerzés után még két évig erős korlátai lesznek.
Vagyis a kérdésedet úgy kb. 2020 után lesz újra aktuális, ha addigra nem gondolod meg magadat.
idelyét - jesszus idejét!
Amúgy nem jó ötlet. Autópálya díjak híd és alagútdíjak magasak, akárhol nem állhatsz meg több napra, kempingbe kell beállnod. kemping előnye hogy biztonságos, tudsz tisztálkodni, van áramod, vized, tudsz főzni magadra, hátránya hogy többnyire a városközponttól távol van, és persze költséges. Nem annyira mint egy szálloda. masszőrködni, világszerte? Hogy hireted a szolgáltatásod? Többnyire emberek ismeretség és referencia alapján mennek masszőrhöz, nem pedig egy vándorcirkuszba.
"Tengerparton láttam hogy masszőrök mentek oda emberekhez akik napoztak és pénzért maszírozták őket. " ű
Nem tudom, hogy észre vetted-e, hogy más volt a színük és a származásuk mint neked??!
Te nagyon naív vagy, ha azt hiszed, hogy -a háttérben figyelő maffia- hagyná, hogy rontsad az üzletüket?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!