Kigyulladhat a vezeték? Veszélyben vagyunk?
Sziasztok
Ujepitesu panel legfelso (9) szintjen elek, az este folyaman bugo hangra lettem figyelmes azt hittem a huto az, de nem. Kineztem a folyosora es mintha onnan jonne a plafonbol. Talan egy lampa (?) ki van egve az ego benne.
Bejottem a lakas legtavolabbi pontjaba de itt is tokeletesen hallani tehat lehet nem csak ott kint van gond?
Nagyon felek elaludni. Egyedul elek.
22/L
Nyugi. Többet nem tudsz tenni. Holnap felhívod a tulajdonost/házmestert és rákérdezel.
Lehet hogy az alsó szomszéd mosógépe. Vagy egy vízcsap zúg valahol, és a csövekből hallod. Vagy valami transzformátor, aminek csak most figyeltél fel a hangjára, mert most van akkora csönd hogy meghallottad. Vagy a fűtés keringető szivattyú. Vagy a szellőző kémény tetején a ventilátor. Vagy beragadt a bejárati ajtón az elektromágnes.
Panelházban sosincs síri csönd.
Milyen lámpa? Van amikor csak világítani nem tud már az égő benne, de az áramfelvétele még megy és ettől csinál búgó hangot, nagyon kellemetlenül és hangosan akár.
Ettől nem fog kigyulladni csak idegesítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!