Hol lehet venni normális étkészletet (tányérok), ami nem túl absztrakt, csicsás, mintás, "deformált" és a mély része nem csésze és pl. belefér legalább 2 szedőkanál leves is?
Tányérkészletet lenne szükséges vennem és azzal szembesültem igazából már a korábbi években is, amikor néha nézelődtem, hogy egyszerűen nem lehet találni egy tök egyszerű - akár fehér, sőt talán ez is lenne a legjobb - étkészletet.
Az alábbi helyekre tudtam eddig elmenni:
Auchan, Tesco, Mömax, Möbelix, Metro, az Ikeának csak a honlapján néztem, de ott sincs valami nagy választék, nem tartom érdemesnek Miskolcról felmenni oda amiatt.
A problémám, hogy például lenne egy szett szuper a kis- és nagytányérja, de csésze van hozzá...
Ileltve nagy többségében a mély tányérok pereme olyan széles, mint egy kalap, a tényleges űrtartalma pedig annyi, mint egy vizespalack kupakja....vagy csak szimplán annyira "mély", hogy más daraboknál az már kb sima lapostányérként jelenik meg. Mindezek tehát számomra nem alkalmasak egy ebédre, mivel gyakorlatilag nem férne bele 2-3 szedőlanál leves.
Amire esetleg azt mondanám, hogy oké, az meg olyan csicsás, mintás, színes, hogy azt meg amiatt nem venném meg szívesen....
Kérlek segítsetek milyen üzletbe érdemes bemenni, vagy honnan érdemes rendelni, ahova akár vissza is lehet küldeni!
V&b van nálunk, teljesen jo.
Ha meg olcsóságra mész akkor pepco
Amugy nem tudom mi bajod az ikeával. 4 fele full feher szett van. A pesti haztartasok legalabb 60bszazaleka ezt hasznalja ew tok jol megvannak
Én a centrumban vettem készletet. Van benne mély is, meg lapos is, meg pici salátás/gyümölcsös.
Amúgy műanyag már csak a temun van. Én abból imádom a levest enni 😂 szerintem van simán 1 literes is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!