Hogyan érdemes fűteni klímával?
Tarsashazban földszinten lakunk, az egyik oldalról és felülről van szomszéd csak, a másik oldalról van egy hosszú nagy épület a másik telken.
Most szereltettem klímát. Arra gondoltam hogy a radiátort csak a fürdőbe használnám, a lakás többi részén csak klímát. Nem használnám a közös fűtést.
48m² a lakás, a klíma 3,6kw.
Tudni kéne hogy van-e hőmennyiség mérőd.
Ha van, az jó. Beállitod a radiátorokat mondjuk 22 fokra, a klímát pedig 24 fokon járatod amikor otthon vagy. A radiátor szelep csak olyankor fog kinyitni amikor nem vagy otthon.
#3 Ez a legnagyobb baromság, amit hallottam. Szerinted a falak tudják, hogy a meleg levegő a radiátorból jön vagy egy klímából? Kevered az infrafűtéssel!
Szerintem a távfűtés olcsóbb, mint a klíma, ezért csak akkor használnám, ha még vagy már nincs távfűtés. Spórolni így nem fogsz tudni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!