Gáz, ha nem akarok itthonról elköltözni?
Ha te és a szüleid is boldogok vagytok így, nem gáz, miért lenne az?
az a lényeg, hogy nektek, érintetteknek megfeleljen, Más véleményére meg nem kell adni, mert ti éltek ebben a szituációban.
Gyerekekre és családra sem vágysz ezek szerint. Úgy oké
Csak ha meghalnak a szüleidnutána nagyon magányos lesz
Azért idővel kellene egy külön lakrész, ha lesz párod, családot alapítotok. Ha ez okés minden résztvevőnek, akkor miért ne?
Bár azért falvakkal óvatosan... munkalehetőség, napi dolgok (bevásárlás, ügyintézés...)
Persze ha közel a város, akkor oké, vagy ha nagyobb falu, soarral, lidlivel, akkor fullos élhető is lehet, megértem.
Ugyan ilyen vagyok, 25évesen vettem meg a falvunkban egy régi felújítandó házikót, és mivel itt a faluban ismerek mindenkit, benne minden szakit, haverokkal, kalákában, esetenként lebartelozva fillérekből fel lett újítva, laikus meg sem mondaná kívülről, hogy nem újépítésű...
Suerintem jó dolog ha az ember ahelyett, hpgy magányosan tengődne egy városban megmarad abban a közösségben amibe beleszületett.
7~
Lehet akár önellátó és akkor már nem mamahotel. Igazából ez ebből nem derült ki.
Miért lenne gáz 20 évesen.
Majd eljön az idő ha menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!