Épp lámpákat nézek, amelyiken van villanykapcsoló, az a fali villanykapcsolóval nem működik? Nem értem, mert némelyik fali lámpán van villanykapcsoló, de nem látom hogy villanydugó lenne hozzá (online nézem).
Olyan kéne, amit a fali villanykapcsolóval lehet irányítani, mert olyan helyre kell a lámpa ahová nem akarok kapcsolgatásért nyúlkálni.
Köszi.
na, az jó, van fali
igazából a fürdőbe keresek lámpát, de olyan szar helyen vagy hogy nyúlványos lámpa kell különben kitakarja a szekrény a fényt
és azt néztem sok lámpán van kapcsoló, viszont oda nem nyúlkálnék, hanem a bejáratnál a fali kapcsolót használnám
Miért nem valami ilyesmit keresel?
Szerintem direkt fürdőszobai lámpával jobban jársz, egy simának lehet nem tesz jót a folyamatos nedvesség és pára.
Minden lámpa kapcsolható fali kapcsolóval. Ha maga a lámpatest is tartalmaz külön kapcsolót, akkor ezt vagy kiiktatjuk az áramkörből, vagy "ÉS" kapcsolásba kötjük. Utóbbi esetben a lámpatest kapcsolója mindig "BE" állapotban tartandó.
Megj.: fürdőszobába érdemes olyan lámpatestet választani, amely legalább fröccsenő vízzel szemben védett (lásd IP osztályok).
4.: Jó, fürdőszobába való lámpa lesz véve, olyan ami 25-28 cm hosszú nyúlvanyon mozgatható. Az a baj, hogy tényleg közvetlen a csap fölötti tükrös szekrény tetejétől indul a lámpa, és muszáj kihúzni a fényt a szekrény elé.
5.: Ezt férjemnek is át dobom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!