Laknál temető mellett?
Figyelt kérdés
aug. 25. 20:08
21/26 anonim válasza:
Én kb. 300 méterre lakom egytől, rendszeresen ott szállok le a buszról és kb. 10 perc a séta hazáig. Engem így nem zavar, de ha közvetlenül az utca túloldalán lenne az már lehet hogy igen, bár nem félek a haláltól. Azért állandóan nézni kissé nyomasztó lenne.
Ráadásul gyakorlati okok is vannak: a talajvíz rossz lehet közvetlenül mellette, mert beleáznak a halottak. Ha rosszul zárnak le valami kriptát, büdös is lehet.
Egyedül a templomi kripták, urnatemetők azok, amik mellett ellaknék. Egy családtagom ilyenben van és sokáig néhány saroknyira laktam tőle, kényelmes volt, gyakran tudtam látogatni.
22/26 A kérdező kommentje:
A testek elbomlanak. Sokan mar évtizedek alatt ott nyugszanak, igy a lágyrészek teljesen lebomlottak.
szept. 8. 06:19
23/26 anonim válasza:
22.: Nyilván, de egy működő temetőben mindig vannak friss holttestek is.
24/26 anonim válasza:
Nem látom akadályát a temető mellett lakni. A halottaktól nem félek, nagy zajongás sincs (esetleg, ha zenakaros a temetés, de ezt még elviselném).
25/26 anonim válasza:
Gyerekkoromban egyik rokon/barátnőnk temető mellett lakott. Mi gyerekek nagyon jókat játszottunk a temetőben, a felnőttek sem bánták. Természetesen semmiben sem tettünk kárt, nem is mertünk volna, mert akkor a szelleme...ne is mondjam, miket gondoltunk...:)
26/26 anonim válasza:
Barátnőm lakott temetővel szemben, az út túloldalán, az ablaka a temetőre nézett. Ő születése óta ezt szokta meg, és engem se zavart, mikor nála aludtam. Mindenszentekkor szép látvány a rengeteg mécses.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!