Laknál temető mellett?
Figyelt kérdés
aug. 25. 20:08
11/26 anonim válasza:
Mondok jobbat. Temetőre épült a panel 50 évvel ezelőtt. Tavaly tudtuk meg pedig 20 éve ugyanott lakunk 😂
A temető pedig kB 3 perc sétára van. Nincs bajunk vele. Mi bajom lenne tőle? A halottak nem bántanak :)
12/26 anonim válasza:
11 es: azért milyen morbid lehetett ez amikor kiderült?
13/26 anonim válasza:
Közvetlen temető melletti panelban nőttem fel, temetőre néztek az ablakok. Soha nem láttam/hallottam semmit furát 20 év alatt.
14/26 anonim válasza:
12: teljesen véletlenül derült ki. Nézegettem a térképen hogy mi volt előtte itt, (unatkoztam na.. 😂) és azért leesett az állam.
Kicsit utánajarva a dolgoknak kiderult hogy ki sem astak őket, csak egy kis föld és cement került rá. Na mondom jóvan, onnan ők már nem jönnek ki, szóval nem érdekel. Ezzel nyugtatom magam 🥲
15/26 anonim válasza:
Csendes lehet, halloweenkor meg feelinges, daganatos betegként (főleg ha arra néz az ablak) kissé morbid, hogy lassan költözni kell a szomszédba..
16/26 anonim válasza:
Ismerősöm temető mellett lakik. Bármikor cserélnék vele. Inkább hallgatnám a ravatalozó zenét, mint most a fűkaszát, láncfűrészt, flexet.
17/26 anonim válasza:
14:azért láttam már horrorfilmet ami erre épült.
19/26 anonim válasza:
Már nem emlékszem rá de tényleg volt egy ilyen film régen.
20/26 anonim válasza:
soha rosszabb szomszédságot! bármikor költöznék oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!