Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen az élet egy IGAZI...

Milyen az élet egy IGAZI cigány faluban?

Figyelt kérdés

Csipognak a madarak.

Visítanak a csirkék.

Nyihognak a lovak.

Ciripelnek a tücskök.

(Ez nem vicc, láttam redditen egy postot, ami nem tudta mi az a tücsökciripelés. Jól szét is gyalázták, mert a "paranormal" csoportba írta)

Bégetnek a birkák.

Flexelnek, láncfűrészeznek, fűnyíróznak, fűkaszáznak. (Ezeket általában én csinálom)

Elég zajosnak tűnik. A cigány ordibálásnak, zenés hangoskodásnak esélye sincs...

aug. 3. 18:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Óbégatás, dajdajozás. Putriban laknak, ami majdnem összedől, ablakok beverve. Az udvaron semmi növény, nincs kert, nincs vetemény, csak por, szeméthalmok és kanapé. Minden cigány udvaron van kanapé. A házban potykányok és egerek. Mindenki éhezik, csomó kutya, azok is éheznek. Ha egy fehér odatéved, kirabolják és/vagy megölik. Azt is megölik, aki próbál rajtuk segíteni. Egyéb kérdés?
aug. 3. 21:40
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Mindenhol leszedik a terményt. Legyen az lucerna szántó vagy a hátsó kertedben az almák jönnek éjszaka és leszedik.
aug. 3. 22:07
 13/28 A kérdező kommentje:

Senki se adott valódi választ.

Ezek nem valódi események. Kb mint amikor egy pesti elképzeli hogy milyen a cigány falu.

aug. 4. 07:04
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
A legelső ami megcsap nem a lovak nyerítése lesz hanem a bűz.
aug. 4. 08:13
 15/28 A kérdező kommentje:
Ez se részletes leírás. Csak sima gyűlöletbeszéd.
aug. 4. 08:22
 16/28 kürtőskalácska ***** válasza:
71%
Nem ez igaz hogy a falu határában megcsap a szarszag
aug. 5. 18:05
 17/28 A kérdező kommentje:

Utolsó, az általában akkor csap meg ha a környéken állattenyésztéssel foglalkoznak.

Én már voltam igazi paraszt faluban. A paraszt itt földművest meg állattartót jelent.

Disznók, birkák, tehenek stb. Nah ott aztán tényleg agyoncsap a szarszag.

aug. 5. 18:26
 18/28 kürtőskalácska ***** válasza:
71%
És a földeken nem szoktak trágyázni?
aug. 5. 19:38
 19/28 A kérdező kommentje:

A trágya jót tesz a földnek. Azt szépen megeszik a növények. (Nem tudom nem vagyok paraszt)

És itt a paraszt tényleg azt jelenti amit jelent...

aug. 5. 20:36
 20/28 kürtőskalácska ***** válasza:
57%
Attól függetlenül van szaga
aug. 5. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!