Láttam egy pár faluban, hogy a hosszú parasztházaknál már nem egy család lakik bennük, hanem akár több család. Ennyire drága egy faluban az élet?
a hosszú házakban majd'mindenhol több család lakik..akár a felnőtt gyerekek jobb híján, akár albérlők, hogy legyen egy csepp bevétel. Ezek a házak nem sorháznak épültek, hanem az utca felé a tisztaszoba, középen a nagy konyha, a következő a saját használatú szoba...aztán toldottak hozzá még ezt-azt, majd még egy kis lakást, meg még...aztán így(is)születtek a hosszú házak...nincs ebben semmi különös.
(amikor a mi házunkat is megnézte egy önkormányzati ember, végigment, és azt mondta, hogy asszentségit de hosszú..)
A falusi levegő az nem az, amire a kérdező gondol..
2nek
Akkor mcsoda a falusi levegő amire én gondoltam? mer en a falusi levegorol kerdezek akkor
Melyik falusi levegő melyik környéken?
Mert nálunk pont fordítva igaz ez amit allítasz. Régen minden hosszú parasztházban több család lakott. Sokszor rokonok egyhelyen, de idegenek is. Akár három család is elfért egy ilyen házban.
Napjainkban vagy üresen állnak, öregek laknak benne vagy cigány putri. Ez a három opció a leggyakoribb de főleg az utóbbi. Ahol alacsonyak az árak mar nem vesz senki ilyen házat mivel jó áron vesz jobb állapotút.
Egy gazdagabb vidéken ahol magasabbak az ingatlan árak, rendbe van tartva normális emberek lakják ott bérbe lehet adni mivel van rá kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!