Milyen az élet egy IGAZI cigány faluban?
Figyelt kérdés
Csipognak a madarak.
Visítanak a csirkék.
Nyihognak a lovak.
Ciripelnek a tücskök.
(Ez nem vicc, láttam redditen egy postot, ami nem tudta mi az a tücsökciripelés. Jól szét is gyalázták, mert a "paranormal" csoportba írta)
Bégetnek a birkák.
Flexelnek, láncfűrészeznek, fűnyíróznak, fűkaszáznak. (Ezeket általában én csinálom)
Elég zajosnak tűnik. A cigány ordibálásnak, zenés hangoskodásnak esélye sincs...
aug. 3. 18:37
2/28 anonim válasza:
Magyarként nem fognak tisztelni. Beszólnak majd, és ha visszaszólsz, akkor kapni fogsz egy-egy pofont (náluk ez hétköznapi). Bejárnak majd az udvarba, mindig lesz majd valami ami eltűnik.
Kb ezekre számíts.
3/28 A kérdező kommentje:
Sárkeresztúr. Ki találja ki ezeket a falu neveket?
aug. 3. 19:12
5/28 A kérdező kommentje:
2# jobb is lenne ha elvinnének innen 1-2 cuccot, nem baj.
De nem a kérdésre válaszolsz...
aug. 3. 19:16
7/28 anonim válasza:
Mintha börtön és lakodalmas diszkó menne egyszerre.
8/28 A kérdező kommentje:
Kihagytam a halálcsapást meg a szuper-halálcsapást.
aug. 3. 20:02
9/28 anonim válasza:
Bejárnak az udvarra és leszedik a termést. Ha meg észreveszed őket jobb esetben kinyögik hogy "eltévedtek" és eliszkolnak, rosszabb esetben besértődnek hogy már ez nekik jár és kész. Legrosszabb esetben megtámadnak és megölhetnek.
10/28 anonim válasza:
Van erről egy jó, realista film: SÓLYOM VÉGVESZÉLYBEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!