Mit lehet kezdeni egy ilyen szomszéddal?
Sziasztok! A probléma a következő:
2 éve költöztünk egy másik házba ahol a szomszéd nem nézi jó szemmel hogy mi itt lakunk. Egy beteg börtönviselt nőről van szó.
Szinte mindennel baja van amit csinálunk. Múltkor állitottuk fel a medencét, az nem tetszett neki kert birtokháborítást követtünk el allitolag. Voltak itt haverok, söröztünk. Az sem tetszett neki. Meg hogy az engedélye nélkül csináljuk a házat és hangosak a munkagépek amik zavarják és nemtud aludni.
Folyamatosan levelekkel bombáz minket, úgy hogy a szomszédban lakik. A netről szedett biztosító formanyomtatványokat nyomtat ki és a biztosító nevében irkal minden félét. Folyamatosan rendőr nevekkel dobálozzik, hogy ennél meg annál a rendőrnél feljelentett minket.
Volt hogy üvegeket dobált át az udvarunkba, szilánkokat szórt szét a ház előtt (van egy 12 hónapos kisfiúnk). Múltkor anyámat fenyegette meg illetve ordibalt vele. Én persze ilyenkor ezt nem hagyom hanem lebaszom, ordítok szinte vele.
Ma jött egy újabb levél, hogy engem figyel a TEK, meg hogy lebasztam, azzal bűncselekményt követtem el és hogy megy a rendőrségre.
Van a házunkon kamera. Az összes eddigi incidenst felvette a kamera és ezekkel együtt bementünk a rendőrségre, ahol nem nagyon foglalkoznak vele, elintézték annyival, hogy jegyzői hatáskör.
Voltunk a jegyzőnél és a polgármesternél akik szintén nem törődnek vele, mondván, hogy bolond.
Mit csináljak ezzel? Senki nem foglalkozik vele…
"A netről szedett biztosító formanyomtatványokat nyomtat ki és a biztosító nevében irkal minden félét."
Jelentsd fel okirathamisitásért, fenyegetőzésért.
Kamera, tanúk, minden eszközöd megvan.
"De ilyeneket írkál hogy figyel a TEK meg az NNI? Mennyi valosagalapja lehet?"
Ha EZ a kérdés felmerül benned, akkor VELED IS igen komoly bajok vannak!
Nem, hogy valóság alapja nincs, de még hatalmas hülyeséget is beszél.
Ha jön egy levél tőle, dobd be a postaládájába.
Az egyéb dolgokért meg a jegyző nyakára kell járni nincs olyan, hogy bolond és ezért nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!