Akik lakókocsiban laknak életvitel szerűen, mesélnétek a hétköznapokról? Hogy mostok, honnan van áram, hogy fürödtök?
Hogyne lennének már kempingek nyitva télen is?! Nem azt írtam, hogy télen-nyáron ott laknak, hanem, hogy ha pl. fürödni akarnak (és nincs a lakóautóban zuhanyzási lehetőség), akkor egy kemping felé mennek. Nem kell mindennap zuhanyozni.
De van egy rakás különböző mobil zuhanyzó kempingezőknek, amit vihetnek magukkal, vagy néhány kanna víz is megteszi tisztalkodáshoz.
Nem egy nagy rejtély, hogy hogyan lehet tisztálkodni vagy mosni.
Tessék, egy példa: [link]
Mosni lehet kézzel is, nem csak mosógéppel. Lavór + mosószer. Probléma megoldva.
Van ilyen lakókocsis ismerős
A munkahelyen zuhanyoz.
A faluban egy ismerős mossa a ruháit. Illetve onnan hordja 20 literes kannában az ivóvizet.
A csomagok, levelek is ide jönnek.
A telkén egy pottyantós wc-je van.
A lakókocsiban mindössze villany van.
Attól függ milyen lakókocsi. Vannak eleve erre gyárliag tervezettek, de van egy csomó olyan is, ami egy furgon amit valaki egyénileg alakított át.
Gondold át mire van igényed, illetve mekkora a hely.
Egy iskolabuszba simán belefér egy mini zuhany, egy kis budi, egy konyha, egy mini mosógép, és a villanyt rá lehet kötni egy mini generátorra.
Vannak pl ilyen tíz literes mosógépek
A másik kérdés meg mondjuk az, hogy mennyire akarsz úton lenni, és zavar-e ha tudják, hogy ott laksz.
Ha nem néz ki lakóhelynek, kevésbé valószínű, hogy valaki be akar törni, és parkolhatsz nem kemping helyeken is.
Csomó távolsági túrista buszon már amúgy is van wc, víz kezet mosni, ez nem egy ritka dolog. Kamionosok szintén az év egy jó részében a kocsiban alszanak, cirkuszok dolgozói szintén.
Ha fix helyen áll a telkeden, akkor meg azt megoldani, hogy ne törjék fel, mert ha fixen parkolsz valahol, az azért a helyi sitteseknek is fel fog tűnni.
Voltam kempingezni Amerikaban. Voltak a kemping teruleten olyanok akik nem csak 1-2 hetre mentek hanem ott voltak egesz evben. Nekik mas dijazast kell fizetni es az o kempingteruletukon volt villanyora is. Onnan is fel lehetett oket ismeri hogy rengeteg minden volt a lakokocsijuk korul amit egy atlag kempingezo nem visz mert azok jonnek-mennek.
Volt a kemping teruleten zuhanyzo, wc es szerintem mosoda is volt.
En olyan kempingkocsiban aludtam amiben volt zuhanyzo, wc, de akinek nincs az a kozos zuhanyzot tudja hasznalni a kemping teruleten. Aram van a kempingben szoval ratudsz csatlakozni a kempingkocsival es igy tudsz fozni, van vilagitas, telefont tudod tolteni, stb.
Lakhatasra nem a legjobb de 1 szemelynek megfelel. Van konyha, lehet fozni, van huto, van asztal, padok csak minden kisebb. Viszont ha tobben vagytok akkor az zavaro hogy lefekszel es erzed hogy mozog az egesz kempingkocsi mikor valaki jarkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!