Ha a mobil klímát kültérre rakom lehet valami baja?
1.
Mitől ég le?
2.
"Ha viszont üzemel, nem lehet kültérre rakni
erről van szó.
a kérdés az hogy mi baja lesz és mitől
?
4.
Nem olyan van, az már split klima áron lenne
7.
Egy csővel bevezetem a hideg levegőt, de nem csinál vaákumot, így nem szívja be a meleget.
A hőérzékelője kívül lenne így folyamatosan nonstop üzemelne, a kompresszor nem bírná egy idő után, bent meg jégverem lenne.
Amúgy meg befújnád egy csövön a levegőt, akkor a szobában többklet keletkezne, valahol ki menne a fölösleges levegő. Inkább a hideg távozna, mert az van alacsonyan az ajtó/ablak közelében.
Ne akarj okosabb lenni a mérnököknél (ebben az esetben legalábis), úgy használd ahogy kitalálták, vagy vegyél split klímát.
#9 Pedig nem rossz ötlet! Nekem be van építve a terasz ajtajába úgy hogy csak az előlapja van bent a szobában, a hátulja pedig kint.
Így csak a hideg levegőt fújja be a szobába.
Most ebben a nagy kánikulában is 21 fokig letudja hűteni a szobát.
És mivel az előlapja bent van, így kényelmesen az ágyból tudom ki-be kapcsolgatni.
A kérdező ötletével csak az a probléma hogy ha teljes egészében kint van a mobilklíma akkor hogy akarja ki-be kapcsolgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!