Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek van...

Van itt olyan, akinek van mobilklímája, és elégedett vele?

Figyelt kérdés
Elég sokat hallom, hogy hangos, meg hogy nem jó az egy csöves, mert csak a két csöves jó... satöbbi. Van olyan is, aki meg van elégedve a mobilklímával? (Aktuális. Sokan veszik. Dög meleg van.)

júl. 14. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen embert nem talalsz. En mindenkitol azt hallom hogy nem sokat er es max 1-2 fokkal lesz hidegebb.

Mobil klima kb 100.000, split klima pedig 150tol indul plusz beszereles. Ha azt nezzuk hogy a mobilklima kidobott penz akkor inkabb split klimat rakass.

júl. 14. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Anyámék vettek nekem tetőtérbe nagyon régen. Az katasztrófa volt, nem bírt a meleggel és hangos volt. .

Aztán volt egy munkahelyem pár éve ahol az irodába kaptunk mobilklímát. Na az is rohadt hangos volt (fisher gyártmány, valami alap cucc), de nagyon jó volt, mert az irodán brutál meleg volt mindig, gyakorlatilag kibírhatatlan volt nyáron. Arra nagyon jó volt a mobilklíma, hogy hazamenetelkor beállítottam hogy hajnalban kapcsoljon be és mire beértem addigra jó hűvöset csinált, nem egy kazánban kezdtem a napot. Aztán a sok ki-be mászkálás, ajtónyitogatás miatt nem tudta nagyon lehűteni a helyiséget (amikor nyugalom volt, akkor utolérte magát), úgyhogy gyakorlatilag egész nap zúgott.

Melóhelyre ahol amúgyis zsözsgés van és beleolvad a hangja a többi zajba oda ok.

Házba, lakásba csak úgy vennék hogy valahogy tennék rá egy csövet hogy egy másik helyiségben legyen a gép és átfújja a hideget abba a szobába ahol vagyok.

júl. 14. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

Ugyanolyan mint a rendes klima. Kikapcsolod es 20 percen bel visszaal dogmelegre. Alvasban nem segit.

Nekem egy regibszar van es ha megy akkor jo. Kb az alap 27-27.5 fokbol 25.5-26.0-t csinal. A 26.5ot meg kb 30 percen belul es nekem az mar elheto.

Ilyen szempontbol bevalt. Nekem alatta a talat kell 3 orankent cserelgetni. Alá vetem talcat h ha mellefolyik ne aztassa a parkettat. De nem birnam a home officet nelkule. Pont arra jo hogy a rohadasbol elhetot csinal.

Ja es persze figyelni kell h mekkora szobat kepes lehuteni. Nekem a 30nm-re valo az 50 nm egybenyitott szoba+ nappalira egyszer egyszwr tul keves. De a 20 nm-ew szobara igazak a fentiek

júl. 15. 02:38
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Ja es en hasznaltan vettem 40 ezerert marketplacerol. De vannak uj modellek 60 korul. Sokan lecserelik a mobilklimat mert bezserelik a rendeset
júl. 15. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!