Mikor szoktátok elrakni a mobilklímát?
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 14:26
1/9 anonim válasza:
Most hétvégén fogom elrakni. Mondjuk már hetek óta be sem kapcsoltam mióta nincs kánikula.
2/9 anonim válasza:
Szeptember vége felé szoktam elrakni a nyári cuccainkat. Nekünk van egy másik telkünk ahol a párom műhelye van, igazából ott tárolunk szinte mindent, mert kis házunk van és nem fér el itt kb semmi sem. Amikor elkezdem a szezonális cuccok pakolását akkor ugye egyszerre viszünk oda mindent, így gyorsabb és akkor szoktam a klímát a végleges helyére tenni. Egyszerűbb így, általában szeptember végéig október elején még szokott jó idő lenni amikor még lehet nyáriasabb ruhákat hordani mert ugye azokkal együtt viszek mindent.
3/9 anonim válasza:
Nálunk most hétvégén lett elrakva, de kicsit korainak bizonyult, mert ez a napsütéses meleg idő még igényelné. De ezt a pár napot már mindenki kibírja.
4/9 anonim válasza:
Az enyém ugyan nem mobil, de mielőtt eljöttem még bekapcsoltam egy 5 órás páramentesítő funkcióra. Szóval szerintem még korai elrakni.
5/9 anonim válasza:
Nyaralóban van, nem rakjuk el.
6/9 anonim válasza:
A mobilklímát télire is pont ugyanott tartjuk ahol nyáron.
Minek is tennénk át valahová csak azért, hogy máshol legyen??
7/9 anonim válasza:
Mi meg nyáron a radiátorokat pakoljuk el, hogy ne legyenek útban.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!