Merre van a napokban az átlagnál jóval hűvösebb, elviselhetőbb idő?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék személyes tapasztalatra, hogy az ország mely pontján van hűvösebb ilyenkor.júl. 12. 22:16
2/11 anonim válasza:
Az Alpokalján a legnagyobb kánikulában sem szokott 34-35 foknál melegebb lenni, most is így volt a napokban. Mikor az ország nagy részén már 38-40 fok van, itt olyankor kb. 34. A másik ilyen hely bizonyára az Északi-középhegység egyes részei. Ez sem valami komfortos, én ezt sem nagyon bírom, bele sem gondolok milyen lehet az alföldön a 40.
3/11 anonim válasza:
Aggteleki barlang, Kékestető csúcsa, Komlói uránbánya.
4/11 A kérdező kommentje:
#1: mit nézzek rajta, ha egy településen, kerületen belül is jelentős eltérések vannak?
Meg hol látom, az elmúlt napokban hol hűlt le éjjel jelentősebben?
Ha tudod, hol van elérhető adat mérőállomásokról legalább órás lebontásban, az releváns, de egyébként nem értem, miért probléma szubjektív véleményt kikérni.
#3: "otthon" kategória
júl. 13. 06:42
5/11 anonim válasza:
Mondjuk ahol nagyobb a tengerszint feletti magasság meg erdő van
6/11 A kérdező kommentje:
#5: logikus lenne, de amikor kánikulában a Kiscelli parkerdőbe mentem, mindig csalódnom kellett, mert nagyon fülledt volt.
júl. 13. 08:29
7/11 anonim válasza:
"#1: mit nézzek rajta, ha egy településen, kerületen belül is jelentős eltérések vannak?
Meg hol látom, az elmúlt napokban hol hűlt le éjjel jelentősebben?"
A hőtérképen.
8/11 A kérdező kommentje:
#7: linkeld be kérlek ezt a hőtérképet. Köszönöm.
júl. 13. 18:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!