Viszitek magatokkal a ház kulcsát vagy eldugjátok valahol?
Figyelt kérdés
Panelben nem lehet hol eldugni mert a folyoson nincs rejtekhely de aki a házban lakik az talál rejtekhelyet az udvaron. A szüleim igy csinálták mindig. Soha nem volt nálam kulcs de általában valaki otthon volt mindig mert a mama velünk lakott és ő max boltba ment vagy egyik szomszédhoz. Nehéz lett volna megszokni hogy mindenki vigyen magával kulcsot arra az esetre ha ugy érkezik haza hogy senki nincs otthon.2024. júl. 12. 18:02
2/9 anonim válasza:
Viszem magammal. Amikor hatan laktunk egy házban, akkor is mindenki vitte magával a saját kulcsát.
3/9 anonim válasza:
Ha pl futni, vagy biciklizni megyek, akkor eldugom, ne zavarjon a zsebemben, egyébként viszem magammal
4/9 anonim válasza:
Kertesházban lakunk, persze hogy viszem
5/9 anonim válasza:
Nem szoktuk zárni a bejárati ajtót, így nem.
6/9 anonim válasza:
Én ha hosszabbra elutazok akkor adok a Házfelügyelőnek egy lezárt borítékba 1db kulcsot a lakáshoz. Megbízok benne, és ha baj van tűz, vízömlés stb, akkor ne keljen már az ajtót feltörni,mert nekem kell majd mejavítatnom, X forintért. Nem hiányzik ez fölös kiadás.
7/9 anonim válasza:
jah.. és a kulcsot nem tudják másolni, mert csak kód kártyával másoltatható csakis..
9/9 anonim válasza:
Én a 3-as vagyok, a lepontozótól szeretném megkérdezni, hogy akkor mit csinálok a kulccsal. Mert szerinte nem azt amit írtam.
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!