Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyon finom, fehér színű por...

Nagyon finom, fehér színű por van a színes tapétán. Nem olyan, mint a penész vagy a salétrom. Akkor, mégis, mi lehet?

Figyelt kérdés
jún. 15. 15:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na, végre egy normális válasz...

Annyiban lehetséges, hogy itt benn szoktam teregetni, és a házban kb. minden vízköves.

Más kérdés, nem tudom, lehet-e a vízkő ennyire homogén állagú, és miként növekedhetnek lassan a foltok.

jún. 15. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Varsz meg par evet, es nyithatsz egy cseppkobarlangot.
jún. 15. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Vízköves max hidegpárásításnál lesz. Sima teregetèstől nem.

Mit èrtesz az alatt, hogy minden vízköves? Az közvetlen a vízből válik ki, párából nem.

Sajnos így passz, jobban meg kène vizsgálni. Esetleg valami lerakódás, sárfödèmből.

De ezekhez sokat kène tudni, felmèrni a helyszínt.

jún. 16. 08:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem sárfödém van.. :D

A "mindennel" túloztam, csak azt akartam mondani, hogy baromi vízköves nálunk a víz, a csapok felszínén, mosogatókon mindig látszik, a csap állandóan akadozik, dugul, stb.

jún. 16. 08:54
 15/16 anonim ***** válasza:
salétrom.
jún. 17. 06:46
 16/16 anonim ***** válasza:

A "nagyon finom fehér por a tapétán" oka a vízkő?😮

Ezt azért nehéz elképzelni!

Talán locsolod a falat, a nedvesség elpárolog, és a vízkő száraz porként kiül a tapétára?

Ugye te sem hiszed el!

jún. 26. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!