Salétromsavat hol lehet szerezni?
A legnagyobb "központi" gyógyszertárakban lehet venni nátrium és kálium nitrátot.
Gazdaboltban ammónium nitrátot nagy mennyiségben.
Nagyon esetleges kimenetelű hogy ha neten rendelnél külföldről salétromsavat. Valószínű a VÁM on megbukna és megkérdeznék mire kell!
Nem tudom engedélyköteles-e a tartása mert önmagában a salétromsav nem robban. Lehet hogy igen lehet hogy nem.
Ezért jobb ha egyszerűen előállítod valamilyen teljesen legálisan beszerezhető nitrátból. Persze nem lesz labortisztaságú, de arra amire neked kell jó lesz.
#6 válaszoló lefogaodm hogyte mx5 kevin piromániás vagy és 1 vegyi képleterd nem vagy képes helyesen leírni.
Nézzeétek meg a csávónak a blogját és a maytar hejessirás sapájayt.
mx5-kevin.blogspot.com
Neked aki Erdélyben születik az román?
Eve a logikáva moré ez olyan felfogás hogy ha 1 egér istállóban születik akkor nem egér hanem ló.
#6 válaszoló nagyon is jól teszi hogy figyelmezteti a többieket!
Hallod nagyepf_MacGyver ak EngineeringExpert!A piromániás és kitől szerezzem be kérdések közt jócskán megfordulsz te is.Ha magánember neked eladna bármi ilyen nemű vegyszert.Vagy magáról valami privát adatot adna a számodra avval egy célkeresztet festene magára.Mx5 Kevin,PyroMaster,Piedone,Pyroprojektek letett valamit az egész Magyar homemade közösségért az asztalra.Te meg a kémiához sem értesz normálisan.És az írásod olyan mint aki 8 általánost nem járta ki.De ahogy halottam szépen tudsz bele rúgni azokba akik téged segítettek! Az sem esik le hogy amióta regisztráltál a szakmai fórumra megszigorodott a bejutás is?!Szerinted az a más hibája hogy téged onnan kicsaptak?Ennek az az oka hogy a közösségre tudatosan veszélyes és különösen káros vagy.Ezen szakmai közösségekben meg kiemelkedően fontos a veszélyes és káros elemek szűrése!!!
mx5 kevin nem ért a kémiához mert olyamiket 1r hogy kclo4 meg KCLO4.A helyes vegyi képlet KClO4.
ÉS bevallom a szerves kémiából nem vagyok profi.Inkább az elektrokémia érdekel jobban,azonkívül meg villamosmérnök szakon tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!