Az elgázosító kazán erősen lekátrányosodott, miért csak egy bizonyos fától?
Figyelt kérdés
Szóval abszolút nem értek hozzá, csak ide vagyok rakva kezelni. A télen a száraz gömbfával nem volt gond, de a tavaszra vásárolt candrával ( bocsi, nem tudom hogy nevezik magyarul ezeket a vékony, azt hiszem bükkfa léceket) már annál inkább. Egy plató még nincs eltüzelve, de a kazánt már megölte. Valahogy életre keltettük, de most azon vagyunk, hogy a csontszáaaz gömbfával valahogy kiégessük ezt a karomnyi kátrány réteget. Szóval mi lehetett itt a gond? Nedves volt a fa? Vagy a fa típusával volt a gond? Köszi a válaszokat előre is!máj. 21. 17:37
1/4 anonim válasza:
Vizes volt a fa. Legalább 1 évig kell száradnia, fedett de szellős helyen. Sajnos a faelgázosító kazánok érzékenyek erre.
3/4 A kérdező kommentje:
60 foknál nem több
máj. 22. 07:55
4/4 anonim válasza:
Akkor az a baj.
Ezeknek a kazánoknak minimum 60 fok kell hogy ne kátrányosodjon le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!