Bizonyos boltok szórólapjait felétek sem hozzák már?
Nálunk évekig minden hétvégén egy csomagban hozták. De pár hete bizonyos boltoké (pl. Lidl) hiányzik, csak a többit hozzák.
Ez csak nálunk van így, vagy direkt központilag nem terjesztenek már hagyományos papír alapú szórólapot, akciós újságot?
Pl a Spar, Penny, stb jön ugyanúgy mint eddig. Az Aldié is csak egy egy lapos izé lett.
Spórolnak?
Már rég be kellett volna tiltani mindet.
Van mobilos, azon minden elérhető.
Akkor ezért! Volt egy ilyen sejtésem.
Hozzánk mindig vasárnap délután hozták az újságokat. Kár, mert én szerettem lapozgatni. Monitorról, telefonról nézve egy kicsit más. De azt is meg lehet érteni, amit írtok.
Hozzánk már vagy 2 éve nem hoznak semmit. (Város, családi házas övezet.) Pár hónapja talán 3x hoztak párat, aztán vége.
Egyszerűen nincs rá ember, mert olyan keveset kapnak. Panelbe még csak-csak, ahová egy házba lead 50-et, de családi házas vidéken kutyagolni nem éri meg ennyiért.
Nálunk ezek szerint idén év elejéig mégis megérte.
Nem tudom, hogy ezentúl pl mivel fogok begyújtani. Bár pont az a zörgős Lidl/Aldi újság nem volt jó rá, de hozzánk hoztak olyan újságot, ami sima papírból volt. Azt mindig elraktam erre a célra, a többi ment csak a szelektívbe olvasás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!