Mekkora és milyen lakásban (ház v. lakás) laktok? Mennyi a rezsi kb?
Az én lakásom téglaház 1-ső emelet.Két épület között beékelve ablakok K-Ny írányban a lakás teljes szélességében.51 m2 ebből 30 m2e egybenyitva.
Gázkonvektoros fűtés:teljes támogatással havi 7000 Ft általány (kb 75-80e/év)
A víz: ketten vagyunk 2 m3/fő/hó ,szemétszáll és csatornadíjjal együtt 3000 Ft/hó
A közös ktg 5000 (de csak azért mert tavaly csináltattunk kapucsengőt és most visszatöltjük amit elköltöttünk)egyébkén 4 lakásos társasház
A villanyra most volt elszámolás az is 7000 -re jön ki havonta.
Egyébként 2 tévé egy kis hűtő , villanybojler(a fenti számlából kb 3000-re jön ki a melegvíz)internet,villanysütő ami nagyobb terhelést jelent(csak hétvégén főzök)
Most az , hogy sok vagy kevés amit fogyasztasz relatív,függ az életmódodtól is.
Én és a fiam hétköznap alig vagyunk itthon ilyenkor a fütés is tartalékon van.
33 nm-es tégla.
5000 gáz
10000 villany (bojler)
5000 kktg (benne van a viz)
5000 upc
mi ezt sokalljuk a párommal,mert alig vagyunk otthon, a gáz alig megy,a bojler meg csak este kapcsoljuk be fürdés előtt. Amugy csak 2 konvektor van, a szobában és a konyhában.így a fürdőben nem sokat töltünk.
44m2 tégla.
Villany 5e (bojlerral)
Gáz 7-8e (konvektor, szigetelt ablak, legfelső szint, de ez csak télen, nyáron csak az alapdíjat fizetem 600ft)
közös ktsg 8e
víz 1200 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!