Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mekkora és milyen lakásban...

Mekkora és milyen lakásban (ház v. lakás) laktok? Mennyi a rezsi kb?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami támpontot, mert én eddig panelban laktam, és most téglában, és azt kell látnom, hogy a tégla (bár 2x akkora) mégis jéghideg van állandóan, hiába fűtök (gázzal), plusz többszöröse a rezsi a panelhez képest.
2009. jan. 5. 09:52
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Az én lakásom téglaház 1-ső emelet.Két épület között beékelve ablakok K-Ny írányban a lakás teljes szélességében.51 m2 ebből 30 m2e egybenyitva.

Gázkonvektoros fűtés:teljes támogatással havi 7000 Ft általány (kb 75-80e/év)

A víz: ketten vagyunk 2 m3/fő/hó ,szemétszáll és csatornadíjjal együtt 3000 Ft/hó

A közös ktg 5000 (de csak azért mert tavaly csináltattunk kapucsengőt és most visszatöltjük amit elköltöttünk)egyébkén 4 lakásos társasház

A villanyra most volt elszámolás az is 7000 -re jön ki havonta.

Egyébként 2 tévé egy kis hűtő , villanybojler(a fenti számlából kb 3000-re jön ki a melegvíz)internet,villanysütő ami nagyobb terhelést jelent(csak hétvégén főzök)

Most az , hogy sok vagy kevés amit fogyasztasz relatív,függ az életmódodtól is.

Én és a fiam hétköznap alig vagyunk itthon ilyenkor a fütés is tartalékon van.

2009. jan. 11. 09:39
 12/13 anonim válasza:
100%

33 nm-es tégla.

5000 gáz

10000 villany (bojler)

5000 kktg (benne van a viz)

5000 upc

mi ezt sokalljuk a párommal,mert alig vagyunk otthon, a gáz alig megy,a bojler meg csak este kapcsoljuk be fürdés előtt. Amugy csak 2 konvektor van, a szobában és a konyhában.így a fürdőben nem sokat töltünk.

2009. jan. 12. 04:16
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

44m2 tégla.

Villany 5e (bojlerral)

Gáz 7-8e (konvektor, szigetelt ablak, legfelső szint, de ez csak télen, nyáron csak az alapdíjat fizetem 600ft)

közös ktsg 8e

víz 1200 ft

2009. jan. 12. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!