Mennyi a havi kiadásotok? (lakás hitel, villany, víz, telefon, kocsi. , kaja - rezsi) Tudtok félretenni? Hány tagú a család?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 18:32
1/8 anonim válasza:
Mi van, az APEH-nál dolgozol?... :-P
2/8 anonim válasza:
Lakáshitel:0Ft; villany 14000; víz 2-3000; Telefon+internet 7800; kocsi 3 havonta 5000; gáz 26000; Esetleg mobiltöltés 2 havonta 5 ezer. Kajára 25-30000 költünk 2en a férjemmel. 2szer veszek évente nagyobb mennyiségű tisztítószert, 9kg-os mosópor, vagy 5l-es gél, az öblítőt igyekszem mikor akciós be spájzolni.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem az Apehnél dolgozom, egy végösszeg érdekelne csak, hogy ki hogy tud megélni, tud-e félrerakni?
2009. okt. 7. 07:31
4/8 anonim válasza:
Ez változó, Szeptemben volt 70körül de abban a kösség fejlesztés is benne volt. Ebben a hónapban nagyon jó csak 30ezer.Sporolni hát talán ha még a meló mellett maszekol a párom.
5/8 anonim válasza:
Havonta:
lakástörlesztés:-70.000
Villany:-10.000
Gáz:3-4 ezer
Viz:1-2 ezer
Internet,Kábel:5200
Egyéb kölcsönök:12.000
Autó nincs
Telefon :2500ft...havonta
ennél rosszabb senkinek nem lehet:)
6/8 anonim válasza:
havi 250000 csekkekre, + az egyetem havi szinten kb 60000(albi , bejárás) + kajára , de többnyire csak hétvégén vannak nagyobb főzések amikor otthon van a család
mellesleg 5 en vagyunk és szinte 0 án állunk meg minden hónapban, remélem segítettem
7/8 anonim válasza:
Lakáshitel: tavaly fizettem ki: 0ft
Villany: 15E ft
Víz: 20E ft
Telefon: havonta 5E ft
Kocsi: tankolás havi szinten kb: 15E ft
Kaja: 80E ft
4 tagú a család és 200E-t keresünk összesen ami marad félre tesszük-
8/8 anonim válasza:
nem tudom, hogy hogy találtam rá erre az őskori kérdésre.. de 2024-ből nézve nagyon viccesek ezek az összegek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!