Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek az orchideámmal,...

Mit tegyek az orchideámmal, ha látom, hogy fonnyadnak a virágai?

Figyelt kérdés
Ablakban van,van neki elég fény,de igazából nem tudom,hogyan kell gondoznom.
2010. okt. 26. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet csak elvirágzott. Az enyémek így működnek: megkapom tiszta virágos-3-4 hét múlva elfonnyadnak a virágai és lehullanak- kb. 1 hónap múlva újra virágba borul-azok is elfonnyadnak. Leszárad a virágszára (vagy mi) fél év múlva újra megnövekszik és virágba borul.

Én semmi extrát nem teszek velük, csak meglocsolom. Kb. hetente egy kicsit a cseréptartó tányérkájába. Meg néha kapnak ilyen csöpögtetős orchidea oldatot. Van olyan, ami több éve nálam van és nagyon szép. sosem kap igazi tűzőnapot, ablak előtt van, de kicsit lejjebb a párkány szintjénél.

2010. okt. 26. 12:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm,kicsit megnyugodtam.

És felülröl nem is szabad locsolni,csak alulról?Mert nekem kaspóba van,ugy kaptam és nem is tudom alulról hogy adjak neki vizet.Öntsek a kaspó aljába és onnan felszivja majd?

2010. okt. 26. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom alulról kell.
2010. okt. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!