Mit tegyek a szag ellen?
Olyan wc-t veszel amiben nincs "tányér" amiben megáll a cucc, hanem azonnal a vízbe esik. A víz elfedi a szagot. Ha túl sok a tartalom, akkor menet közben törölsz párat, felállsz félig és lehúzod a wc-t, h lemenjen ami tud.
Ha 1 órán átkotlasz rajta miközben a telefont nyomkodod, akkor bebűzöl mindent.
#3- javaslatához hasonlóan én hipót szoktam használni.
Lehúzás után kevés Domestos-t teszek a vécébe és akkor a hipó erős szaga fogja elnyomni a sz@rszagot. Nálunk bevált, kis idő után is ha bemegy a következő ember már a fertőtlenítő szagát érzi meg és a folyosóra is az jut ki. A parfümmel az a gond, mint a wc illatosítókkal, hogy hamar összekötődik az illata az agyban a vécéhasználattal és már nem segít. De aki a hipót rosszabbnak tartja, mint a vécé szagát, annak persze a parfüm jobb.
Én inkább azért valami illóolajat javasolnék, levendulát vagy citromot, az nem is túl drága és erős az illatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!