Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mélykútról és környékéről mi...

Mélykútról és környékéről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Eddig jókat hallottunk róla, több helyit is megkérdeztünk, azt mondták nincs rossz véleményük a helyről, szeretnek ott lakni.

Azt is mondták, hogy nem nagyon vannak romák és mi se nagyon láttunk. Viszont nemrég az egyik kollegám elmondta, hogy lakott mélykúton és nem szerette, nagyon sok volt a roma és nem talált munkahelyet sem. Azóta még hallottam egy pár embertől, hogy sok a roma.

Ezek alapján kicsit nehéz eldönteni, hogy akkor mi is a valóság ezért szeretnék még véleményt gyűjteni. Tudom, hogy egyik településről sincs egyhangú vélemény és mindenkinek más tapasztalata van de mégis érdekelne.

Mennyire sok a roma? Balhésak vagy a normálisabb fajta?

Munkahely mennyire van arra? Baján meg Kiskunhalason úgy tudom van jó pár nagyobb cég.

márc. 4. 15:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

9es, ez a Fejér megyei mélykúton van mint ahogy már leírtam. Én a bács megyei Mélykútról kérdeztem.

Van 2db Mélykút.

Az egyik egy város ami Bács megyében van Mátételke és kisszállás között, itt nincs börtön.

A másik Fejér megyében van Perkáta alatt, az egy kisebb település és ott van a börtön.

Szerintem nem olyan bonyolult :)

Van itt egyáltalán bárki aki arról a Mélykútról írt amiről kérdeztem?

márc. 5. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!