Mi a vèlemènyettek erzsèbet török flóris út környèkèről?
A Török Flóris elég hosszú utca. Sőt, nagyon hosszú.
A Topánka utcával, és Nagysándor József utcával szomszédos részéről nem tudok rosszat mondani.
Van egy-két fura alak meg c típusú állampolgár, de az mindenhol van, csak pld. Budán nem.
Többféle panel van - a klasszikus nagyob meg a tömbház jellegűbb, nagyerkélyes, ezen utóbbi típusúban lakunk és meglehetősen tudom ajánlani.
Megy itt 2 db villamos is, ha ezekre néznek az ablakok, hallani fogod állandóan.
Sok a bolt, bár picit sétálni kell mindenhez a TF útról, de nem vészes. Vannak parkok, piac.
A Nagysándor Józseftől délre meg totál kertváros lesz az egész. Buszok járnak, meg gondolom kocsik is, de ott a népességről nem tudok nyilatkozni.
Erzsébet szeritem jó hely, a nagyja szépen karban van tartva és hangulatos (Pesterzs. központ buszmegállói egyedül borzalmas állapotban vannak). Sok a kutyás hely, játszótér, zöld, boltok, éttermek, minden közel van, a boráros 15-20 perc. Még pöpec karácsonyi falunk is van!
Előző vagyok - nem tudom egyébként ez a rossz híre Erzsébetnek honnan van... 2012-13-ban is itt éltem, akkor se volt vállalhatatlan, azóta meg fejlődött is.
Szóval nem, abszolút nem mint a hős utca!!! Semmilyen belvárosi gettónegyednek még a közelében sincs!!
nov. 27. 22:21
Sajnos vannak utcák, főleg a kertvárosi részen, ahol nagyon is gázos az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!