Mi értelme van többmillió forintos kéményhosszabbító-beruházásoknak olyan belvárosi társasházakban, amikben már egyetlen lakó sem használ sem cserépkályhát, sem kandallót, már legalább 30 éve?
"hozzáteszem a lakások 30%-a üres a kerületben, de azért még építkeznek"
Ez a 2 infó hogy jön össze és mi köze az önkormányzathoz? Nem az önkormányzaté sem a már meglévő, se a most épülő, ezek magántulajdonban vannak. Mienk is áll üresen.
"Ez a 2 infó hogy jön össze és mi köze az önkormányzathoz? Nem az önkormányzaté sem a már meglévő, se a most épülő, ezek magántulajdonban vannak."
úgy, hogy nyilvánvalóan nem lenne szükség új lakásokra, mivel tele van minden ház üres lakásokkal így is. és érdekes, hogy hirtelen egyszerre lett szétb*va az egész kerület. minden építkezés, felújítás, projekt egyszerre kezdődött. Pontosan mióta egyértelművé vált minden helyi számára, hogy nem lesz mégegyszer ugyanaz a polgármester megválasztva, mert még sosem volt ennyire gyász a helyzet. egyszerűen kiadta a ba rátain aka melót, és felosztották egymás közt a hasznot. ezek a "megnyert pályázatok".
33: X Bélának van szüksége új lakás építésére, mert megveszik tőle, és ő ebből a pénzből megél.
Ha üresen áll azután is, akkor is megveszik.
33: Különben posztkovid miatt van ez.
2022. 03.11-én Budapest 70%-a hazament. Külföldre és vidékre. Előtte csurig volt, szétválasztottak lakásokat, stb.
És nem jöttek vissza annyian.
Bár az én környezetemben inkább 15-20% max. az üres lakások száma, jóval 30% fölött van viszont az üres üzlethelyiségek száma.
A lakásokban meg pont a szomszédaimban már nem 1-2 ember lakik 120+ nm-en, hanem 10-15 ember.
35: Mondasz rá példát, egy másik várost, bárhol az országban, ahol a magántulajdonban lévő házakból, lakásokból a helyieknek haszna van?Olyan lakásokból, házakból, amik nem a sajátjuk és nem is az önkormányzaté? :-o
36: Ezt végképp nem is értem, miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!