Bolhákat hogyan írthatom ki otthonról?
Szüleimnél több macska is van, iszonyatosan bolhásak, már egy csomó cseppet kipróbáltam rajtuk...
A házban ugrálnak a bolhák, főleg a textíliákon látok 1-1 bolhát elugrani. A bokámat összecsipkedték. Bolhaírtó spray-vel fújtam be a szobámat, 90 fokon kimostam mindent. Macska nem jöhet be ide. Enyhült a dolog, de jelen van a probléma. A ház többi részén viszont továbbra is rossz a helyzet. Áttöröltem mindent fertőtlenítővel és átfújtam bolhaírtóval, de hatástalan.
Allatorvosi rendeloben vegyel cseppeket. Dragabb de jobb. Amit a boltokban kapsz az szar. Van ami havi hatasu, azt havonta add nekik. Van 3 havi is de nyilvan dragabb.
A macskakon elnek. Ha rajtuk nem maradhatnak, el fognak pusztulni.
Macskákra vagy foresto nyakörv, vagy állatorvos által felírt valóban hatásos készítmény, a hiperekben árult vackok pont semmire nem jól, ha már minden macskán ott a foresto nyakörv, akkor kipusztulnak a bolhák..
Amúgy 12000egy ilyen nyakörv, szóval több macskára egy anyagi csőd… de jobb lenne ha csak annyi állatot tartanátok, amennyit el tudtok látni…
Ha minden tele van bolhával, lehet egyet sem kéne tartanotok.
A macskák szépen összeszedik a lakásból a bolhákat, amik aztán elpusztulnak az alkalmazott méregtől.
Ha túl sok bolha van a lakásban, akkor viszont rovarirtó port kell szétszórni az egész lakásban, ágyakon is, és két napra elmenni otthonról. Mikor hazaérsz, nem lesz bolha. Felporszívózol, ágytakarókat kimosod, stb., és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!