Budapest 4.kerület északi részén kaptam új meló lehetőséget, Havanna lakótelepen találtam olyan albit ami megfelelne, nehéz onnan odajutni tömegközlekedéssel?
Figyelt kérdés
Harsányi Kálmán út ide kéne eljussak minden reggel.2024. jan. 19. 14:41
1/7 anonim válasza:
Messze van. Útvonaltervező szerint 1 óra 16 perc az út. [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Kár, amúgy az idővel nem lenne baj, de hogy ennyi mindennel kell menni az baj, ha csak ülni kéne egy buszon, nem érdekelne még örülnék is, hogy olvashatok.
2024. jan. 19. 15:11
3/7 anonim válasza:
Hiába ott a metró, ahhoz még el is kell jutni és a metrótól a melóhelyre is valamilyen busszal.
Próbálj meg albit keresni az újpesti, káposztásmegyeri vagy az újpalotai lakótelepen.
4/7 anonim válasza:
Biztos hogy találsz a kerületben albérletet
5/7 anonim válasza:
2: Bármikor lehet egy útszűkület, baleset, stb., ami megduplázza az időt, illetve egyáltalán nem biztos, hogy van ülőhely...
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
A 4. Kerulet eszaki reszetol minden!!! messze van. Ott eltem 25 eves koromig. A havanna kifejezetten messze van. Aminek orulj ha talalsz 40 perces utidovel albit. 1 ora az meg belefer. Annal tobb nem.
Egyebkent en ujpest kozpont kornyeken ajanlanam hogy nezd. Metrotol 8-9 perc setara levo utcak eleg olcsok es szuper kornyek lakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!