Budapesten ha a barátom a 11. kerületben tanulna tovább, én pedig a 12. ben vagy a 8. ban akkor milyen tömegközlekedési lehetőségeink vannak, legfőképp, ha én a 8asban lennék?
Szia!
A bölcsiket, ovikat sorban csukják be, szóval szerintem a szülésznő szakot érdemes megpályázni.
Közlekedés: [link] kiírja...
A bölcsiket és ovikat most kezdik majd szépen újra kinyitogatni, tekintve az új törvényeket amelyek szarba se veszik a kismamákat akik így nem maradhatnak otthon a gyerekükkel akikre valakinek azért vigyáznia kell. De a kérdés nem arra irányult mire tanuljon tovább a kérdező.
Első voltam, a válaszom is ott van
21:51-nek
"És szerintetek én melyik szakkal tudnék valószínűleg jobban állást találni?" - erre írtam, amit írtam. Attól, hogy a kismamákat szarba sem veszik, még nem feltétlen fognak munkát kapni. Gyerek nélkül sem kapnak sokan..
Amúgy nálunk gyakran kerületen belül is 30-45 perc a közlekedés, de a város másik végébe is el lehet jutni 60 perc alatt. Én ezért írtam inkább toolt a kalkuláláshoz, mint konkrét időt.
második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!