Hány fok van nálatok a lakásban?
Figyelt kérdés
Illetve mivel fűtötök?jan. 9. 19:43
2/22 anonim válasza:
Szobákban 20 fok körül, reggel inkább alatta.
Konyhában ha nincs éppen sütés-főzés akkor hidegebb.
A két szobát cserépkályhával fűtjük. Kiegészítésnek vannak gázkonvektorok, a fürdőszobában elektromos padlófűtés van. Mivel a cserépkályhának idő kell, mire átmelegszik, ezért, ha 8-kor fűtök be, 10 után lesz forró a felülete, onnantól igazán intenzív a hőleadás. A délelőtt első fele tehát hideg a szobákban is, szerencsére hét közben a gyerekek iskolában vannak (én itthonról dolgozom), hétvégén meg mire játszani kezdenek, már melegszik.
3/22 anonim válasza:
24 fokot mutat a hőmérő, de kizárt hogy annyi van. Pólóban, rövidgatyában is megsülök, pedig csak egy radiátort tekertem fel és nyitva van egy ablak. De ha lekapcsolnám, akkor meg hideg lenne. Központi fűtés megy
4/22 anonim válasza:
24 állandóan, gázkazán.
Rövidnadrág +póló a házban az átlagos viselet.
5/22 anonim válasza:
Reggel 16
Este 23-26
Vegyestüzelès kazàn
8/22 anonim válasza:
19,5C gázkazán. Nekem annyi elég. A fürdőszobában van kiegészítésnek egy ventilátoros hősugárzó, ha fürdök.
9/22 anonim válasza:
22 napközben, 19 alváshoz. Padlófűtés és hőszivattyú napelemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!