Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elégedett vagy a ház/lakás...

Elégedett vagy a ház/lakás állapotával amiben laksz? Laknál jobban vagy megfelel?

Figyelt kérdés
2024. jan. 6. 16:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy új építésű ház, de minden romlik el, milliókat kell még beleölni, hogy olyan legyen, mint szeretnénk. Bármit megcsinálunk, romlik el még két másik dolog. De ha kész lesz kb 2 éven belül, akkor szeretni fogom.
2024. jan. 6. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
10%
11 Egy tuti: vagy a telek, vagy a ház vagy ti vagytok átok alatt. Akkor van ez. Tipikus.
2024. jan. 6. 23:27
 13/14 anonim ***** válasza:
23%
Az állapotával pár apróságtól eltekintve elégedett vagyok. Sok minden mással nem. Telek már megvan, ha nem jött volna iktor elmúlt pár éves ténykedése, lassan lehetne ház is.
2024. jan. 7. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
Igen, elégedett vagyok. Igaz, ötéves koromban még kacsalábon forgót szerettem volna királykisasszonnyal, de azóta felnőttem és lentebb adtam az igényszintemből. És igen, elégedett vagyok vele, mivel leginkább rajtam múlik, hogy olyan-e, amilyennek szeretném. Van egy szép és okos meg gyermekszerető feleségem, aki vezeti a háztartást és foglalkozik a gyerekekkel. Én foglalkozom a házzal a kerttel és a kocsikkal. Nyilván olyanra csinálom, amilyenben szívesen élünk. Akár télen, akár nyáron.
2024. jan. 8. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!