Mekkora volt az első lakásotok?
Figyelt kérdés
Az én első lakásom egy belvárosi tégla garzon lakás volt.
3 emeletes háztömb 3. emeletén
21m2
Ha beléptél a lakásba egyből a konyhába léptél, konyhából bal kéz felől volt a fürdő+wc egy helyiségben.
Konyhából szembe pedig nyílt a hálószoba ( 12m)
és a hálószobából nyílt egy kis erkély
2024. jan. 2. 16:35
2/12 anonim válasza:
12 nm különálló kis ház.3x4m 1x3 leválasztva középen bejárat jobbra kb 1nm főzőfülke, balra 1nm mosdó, meg volt 3x3-as szoba. Sokat számított, hogy udvar volt, amit lehetett ott csináltunk.
3/12 anonim válasza:
60m2 ház, felujitando, 600m2 udvarral.
5/12 anonim válasza:
60 m2-es tégla paraszt ház, amit örököltem.
Még meg van, de építettem egy új 75m2-est.
6/12 anonim válasza:
19nm Bp.-en az Andrássy úton.4,8m volt a belmagasság, a konyha és a fürdő fölött egy galéria és a szoba felett is.2,2 m volt a belmagasság a galérián.Abszolút élhető volt
7/12 anonim válasza:
36nm, panel, földszint, másfél szobával. Most ekkora a garázsunk, fura látni hogy mekkora helyen elfértünk kiválóan hárman a párommal és az első gyerekkel.
9/12 anonim válasza:
#6 Barátainknak is volt pár évig hasonló lakásuk, az előző tulaj galériásra építette át és nagyon jól sikerült. Náluk a galérián volt a fürdőszoba, alul a konyha-nappali volt. Csak a ház volt nagyon ronda ha kiléptek a lakásból, még a golyónyomok is ott voltak a lépcsőház falában '56-ból.
10/12 anonim válasza:
594 nm, rajta egy 102 nm házzal 1/3 tulajdonrészben. Ugyanitt 1/3 tulajdonrész eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!