Ilyen kazán huzatszabályzó mennyire lehet hibás? Teljesen új a kazánnal együtt. Vagy én nem ismerem a működését.
"Mivel nem kap oxigént ami táplálja az égést."
Aha, tehát akkor faszén formában szedem ki azt a fát ami rajta van és ég amikor eléri a hatvan fokot?
Ezt max akkor lehetne kijelenteni, hogy nem forrhat fel, meg nem melegszik tovább ha az adott kályha, kazán egyfajta, egy méretű formájú fához lenne megalkotva....
Egy kiállításon megkérdeztem, mi ez a huzatszabályozó? Így drágábban lehet eladni a kazánt!! Arra tényleg jó!!!!!!
Nem írom le milyen kazán kell, ha valaki FŰTENI és MELEGET akar, mert azt tapasztaltam, ami nem drága az rossz!!!!!!! Tele vannak az üzletek olyan kazánokkal, amikben bármi elégethető, erre jók, tehát ne panaszkodjon aki ilyet vesz, vegyen hozzá még puffer tartályt, felforrás elleni hűtőrendszert, alakítsa át a kéményét, tegye a kályhacsövet 45°-ba, hogy a
füst könnyebben kimenjen, vegyen még huzatszabályozókat a kályhacsőbe, a kémény tetejére, had lássák a szomszédok és irigykedhessenek, milyen szuper, Ők is venni fognak, aztán már csak egy vízteres kandalló segít, ami természetesen 98% hatásfokkal kifűti a lakást, keringető szivattyúval,
amihez a nap energiáját gyűjti a tetőn, amit nem baj ha árnyékos oldalra tetet, mert ott többen látják, meg biztos ami biztos légkondit ami hűthet és fűthet is, aztán kell egy fix hőforrás, ez a geotermikus hő és ne feledkezzen meg a gázról sem, mert drága, de KÉNYELMES!!!!
Jelenleg panelban tengődünk, mivel éppen feljelentettek valakit, mert nincs rendes fűtés, bebizonyították tegnap, ha kint meleg van, tudnak fűteni, de csak vagy sokat, vagy keveset!!! Amikor a szakember kijött, a függőleges ágat a földszinten légtelenítette, mikor megkérdeztem mit csinál, sértődötten elment, a légtelenítőt nyitva hagyta, még jó hogy észrevettem és elzártam!!!!
Tanácsot adhatok, én névvel írok meg néha telefonszámmal, de az érdeklődő, ha van, már mindent megvett, kazánt nem csináltat, másban meg FŰTENI nem lehet és a legjobb fűtőanyag a lignit-brikett, ami "koszol"!!!!!!!
Elbúcsúzom mindenkitől, nyugodtan kísérletezzenek, én a TV2-n értesülök,
hol mi égett le, hányan kaptak CO mérgezést, hányan haltak meg, a reklámban meghallgatom, "lent" hogyan borotválja magát, vagy már azon törtem a fejem a hüvelygombát hogyan tehetném fogyaszthatóvá, de egy fiatal hölgy azt mondta, ez már meg van oldva, mint a fagyit..........!!!!
75 évesen is tanultam valamit!!!!!!!!
Te nagyon idióta vagy ha a huzatszabályzó működését, miértjét nem érted...
Nekem amúgy nem kazánom van, hanem vízteres kandallóm. Ami jócskán megcáfolta kettő hónap alatt az elméletet...
A TV.t pedig csak tessék sokat nézni. Ott sok okosságot lehet hallani az infláció csökkenéséről, illetve, hogy mennyire jól élünk. Nálunk pl. CO. mérgezésnek tituláltak nem egy természetes halált. Persze ha azt a TV is bemondja, biztosan igaz. Nem beszélve a szándékos gyujtogatásokról amiket nem annak tüntetnek fel, hogy fizessen a biztosító. Na, az ilyenek miatt virágoznak az unokázós csalók....
Tudom, hogy idióta vagyok, csak kettőnk között az a különbség, én FŰTÖK, te meg TÜZELSZ!!!
Nálam a primer huzatigény kisujjnyi, nálad tenyérnyi!!!!!!
16/16-nak a vízbontásnál megtalálod az angol nevét!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!