Hová állítsam a kályha állítóját? Van bal oldalt 1 szabályzó, 2 pont közül hová érdemes állítani? Gondolom huzatszabályzó lehet ... A 2 lehetőség , mégis mi a különbség? funkciója
Hogy ez mit szabályoz, nem tudom.
Nekem olyan kályhám volt, amin egy karral a füst útját lehetett közvetlenül a kiömlő felé, vagy a jobb hőleadást biztosító füstjárat felé terelni.
Begyújtáskor, amíg hideg volt minden, a rövid járatra téve füstszivárgás nélkül be lehetett gyújtani, amikor már meleg volt a kéményben, átállítottam a második pozícióba, a jó huzat akkor már átvitte a járatokon a forró füstöt.
Én kedvelem az "anonim" tanácsadókat, meg a 12505744 kérdezőt, hogy honnan
tudnak ennyi kérdést feltenni és mindre vagy öt választ adni és a végén mégis az a lényeg, hogy érkezik egy újabb kérdés, amire olyan válasz is érkezik, "hogy nálam bevált"....stb.
A fűtés nem játék, néhány pontban leírható, hogyan működik jól és millió válaszban leírható, hogy úgy ne csináld, mert nem éled túl!!!!!!
Mit lehet írni annak az anyukának, aki a babáját a kandalló mellé teszi,
hogy a gyerek melegen legyen és a pici meghal!!!!
Van a kazánon egy szabályozó, a két pont közül melyikre állítsam a kart?, lehet hogy hülye megoldás, de a kettő közé bárhova, mert úgy tudja szabályozni a huzatot, de hogy a primert vagy a szekundert, vagy a kémény huzatot, az ugye nem derült ki, a legjobb megoldás az lenne, ha nem nyúlna semmihez és feladná, hogy Ő fűtsön!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!