Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül kb. egy 80nm-s...

Mennyibe kerül kb. egy 80nm-s családi ház komplett villanyszerelése?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igényektől és a kivitelezés módjától függő.

Általában én egy hasonló méretű ház szereléséért

20-40 E Ft munkadíjat kérek, anyagköltség szintén nagyban függ az igényektől de minimum 30 000-től indul határ a csillagos ég.

2010. okt. 22. 15:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
2010. okt. 22. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves Első válaszoló! Kérlek, add meg az elérhetőségeidet, mert nekünk egy 100 nm-es ház villanyszerelésére 650-700ezres ajánlatot adtak és ebben csak a csövek, vezetékek, dobozok lennének benne, a falon kívüli szerelvényeket (konnektorokat kapcsolókat) pluszban mi vennénk !!!
2010. okt. 23. 10:19
 4/6 brigimama ***** válasza:
100%
Hát a 30-40ezer forintot nagyon kevésnek tartom,de mitt kellett csinálni ezért?A kérdező a teljes villanyszerelést kérdezte Ádámtól-Éváig.Ez biztos nem 30ezer.Kb. 250000-1000000ft-ig is elmehet.Attól függ hány kiállás,kötés stb.lesz.
2010. okt. 23. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok ismét, és az utolsó hozzászólónak válaszolnék.

Az említett ár nálam komplett szerelés, nyomvonal kivésés-csövezés-vezetékelés-szerelvényezés!

Lehet félreértitek, de egyértelműen különválasztotam hogy +anyagköltség, de mindent egybevéve is a legminimálisabb kivitelezési költség (munka+anyag) 60-70 ezer-től a csillagos égig.

Nem tudom hol milyen normák szerint csinálják de az említett 600-700 ezer Ft-os ár hihetetlenül sok, szerintem nem normális aki ennyit kér, de az sem aki kifizeti.Ha valaki akar még beszélni velem erről írjon privátba!

2010. okt. 23. 15:13
 6/6 fokhagymásfagyi válasza:
Szerintem pedig az első válaszoló viccel. Vagy nem villanyszerelő, hanem valami Mekk mester, aki (természetesen) számla és garancia nélkül dolgozik.
2017. márc. 19. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!