Eltört a mosdókagylónál a csaptelep mindkét tekerője. Lehet ilyeneket külön kapni, meg lehet úszni egy komplett csaptelep vásárlása nélkül?
Figyelt kérdés
És ha van ilyen, akkor milyen néven keressem? A "csap tekerő" szerintem nem túl pontos.2011. máj. 7. 14:22
1/7 anonim válasza:
Lehet kapni. Nem tudom mi a neve, én elvittem magammal a vasboltba, megmutattam és ott adtak (nem is egyforma tekerő kell mindegyik csapra, azért is jó, ha magaddal viszed)
3/7 anonim válasza:
Bocs, nem azt hozza be, amit akartam.
Csap alkatrészek, fogantyúk.
4/7 anonim válasza:
Olyan csaptelep is van, amiben egy 20 forintos kis műanyag van a tekerő meg a csap között, az szokott eltörni, és külön kapható.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2011. máj. 7. 14:41
6/7 A kérdező kommentje:
14:40
Na igen, pontosan ez történt vele.
2011. máj. 7. 14:42
7/7 anonim válasza:
Ricni a becses neve a műanyag fogantyú és a csapbetét közt lévő fehér műanyag alkatrésznek,ez szokott tönkre menni.
Ajánlatos lenne a szelepfészket felmarni és új betétgumit betenni(vagy megfordítani) a sárgaréz betétre,mert a túlhúzástól megy tönkre a ricni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!