Használtad az e-bejelentőt a közművek átírásánál ingatlan vásárlása esetén? (Vidék)
Figyelt kérdés
Mindennel elégedettek voltatok? Elfogadták a közműszolgáltatók a bejelentést?2023. nov. 26. 18:59
1/5 anonim válasza:
Tavasszal használtam, semmi nem volt jó.
2/5 A kérdező kommentje:
Mi volt konkrétan a baj vele?
2023. nov. 26. 19:24
3/5 anonim válasza:
Mindent kitöltöttunk, elküldtük, és visszajött, minden szolgáltatótól, hogy a saját bejelentő nyomtatványukat használjuk. Szóval semmi értelme nem volt.
4/5 anonim válasza:
Én is akartam, de nem lehetett. Akkor használható csak, ha a szerződő saját adataiban van változás (pl. házasság után más neved lesz), új szerződést nem tudsz vele kötni, márpedig az átírásnál új szerződő vagy. Ezt nem lehet egy bejelentéssel elintézni.
5/5 anonim válasza:
Egy szolgáltatónál tudtam ezzel elindítani az ügyintézést. Annyit értem el, hogy 3 hónappal később küldték a nyomtatványaikat, amiket ki kell tölteni és kész.
Eszméletlen lassú volt, bár úgy vettem észre az "állami" nagy cégek amúgysem a gyorsaságukról híresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!