Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Na nem rakom ki, mi történik?

Na nem rakom ki, mi történik?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vettünk egy hordozható klímát, aminek van csöve is hátul (lsd a linket)

[link]

hűtő fűtő funkcióval.

Ha nem rakjuk ki a csövet akkor mi történik? Muszáj kirakni/kivezetni a csövet? Vagy csak plusz hőt csinál? Veszélyes ha nem vezetem ki?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2023. nov. 3. 16:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ha* akart lenni bocsánat😅
2023. nov. 3. 16:40
 2/15 anonim ***** válasza:
Hűteni szeretnél?
2023. nov. 3. 17:57
 3/15 A kérdező kommentje:
Fűteni.
2023. nov. 3. 18:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

ha nem vezeted ki a csövet akkor lényegében párátlanító funkciót tölt be a gép.

fűtő mobil klímám nem volt még, de gyanítom, hogy fűtési üzemmódban hideg levegőt nyom ki hátul.

tehát 2 hőmérsékletűt fúj és nem lesztek előrébb.

2023. nov. 3. 18:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megnezzuk, max kivezetjuk ha nem jó. De a lényeg hogy ha nem vezetnenk ki sem lenne semmi baj. Azaz nem gázt vagy ilyesmit nyom ki magából mint a légkondi.. (nem tudom miért gondoltam ezt, de inkább tutira megyek 😆) megegyszer köszönöm szépen! 😁
2023. nov. 3. 18:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fűtési funkciója olyam mint az enyémnek, vagyis csak simán egy fűtőbetétet melegít és azt fújja szét, akkor semmi nem történik, nem fog fújni ott ahova a csövet kellene tenni.

Ha viszont a légkondi részét használja fűtésként is, akkor a csövön keresztül hideget fog fújni. Vagyis csak feleslegesen elb..ol csomó áramot, hallgatod, ahogy zúg a gép, és felkavarja a port. De meleg nem lesz.

2023. nov. 3. 18:44
 7/15 A kérdező kommentje:
9 körül érek haza. Akkor bekapcsolom.meglatjuk mi történik😅
2023. nov. 3. 18:47
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, hátul fújja a hideget telibe :( úgy néz ki fúrni kell a falba...
2023. nov. 3. 20:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Azaz nem gázt vagy ilyesmit nyom ki magából mint a légkondi."

A légkondi se "nyom" ki gázt.

Ahogy leírták ha csak mint hősugárzó működik akkor mindegy.

2023. nov. 3. 20:47
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem nyom ki gázt, de van benne gáz úgy értettem 😅
2023. nov. 3. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!