Mi történik ha a porszívót bekapcsolt állapotba a szememhez rakom?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon kiszívná e? Esetleg próbálta már valaki? Ha igen akkor szemtelen lett, vagy még mindig tisztelettudó? Nagyon kíváncsi vagyok, szóval ha valaki tudja légyszi mondja el.2022. máj. 3. 21:40
1/9 anonim válasza:
Az bezzeg nem jut eszedbe, hogy tűvel piszkáld a szemed...
2/9 anonim válasza:
Én a micsodámat dugtam bele, még a golyókat is kiszívta az a fránya porszívó.
3/9 anonim válasza:
Semmi sem fog történni, gyerekkoromban sokszor kipróbáltam. Az emberi szem sokat kibír, bár nem mindent.
A szájba rakott porszívó viszont kellemetlenül megszívja a tüdőt, és egyeseknél a gyomortartalmat is kihúzhatja!
4/9 anonim válasza:
"Ha igen akkor szemtelen lett, vagy még mindig tisztelettudó?"
- ez a nap aranyköpése!
5/9 anonim válasza:
Igazából semmi, mivel reflexből becsukod a szemed így értelemszerűen csak a szemhéjadat fogja szívni, az meg max kellemetlen érzés
6/9 anonim válasza:
Kérdésed jelentve, rossz a kategória, kéretik a humorba áttenni, mert ennek köze nincs a tudományhoz...
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos: SENKI NE PRÓBÁLJA KI!!!!! Ha beszippantja, az fájdalmas lesz és örökre megvakul, ha egyáltalán túl éli!!! A nagybetűk és a felkiáltó jelek direkt vannak.
8/9 anonim válasza:
A vákuumtól előbb fog felforrni a könnyed, mint hogy kiugorjon a szemed. Ettől függetlenül nem tartom egészséges időtöltésnek, enyhe hajszálér-bevérzést azért okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!