Új Tag kérdése:
Ha oda rakom a gépemhez a mágnest mi történik?
Figyelt kérdés
Tegnap oda raktam egy magnest a gepem melle es egyszeruen nem akar be indulni azt irja ki h Critical HDD Error (No HDD Detected)2022. jan. 22. 14:15
A kérdező szavazást indított:
Vegyek ÚJ HDD t!
Vegyek egy SSD t!
Vigyem el szervizbe a gépet!
15 szavazat
1/9 anonim válasza:
Lemágnesezted a HDD-t, arról minden adat elveszett. Bár az valami nagyon erős lehetett, vagy kamu kérdés, egy mezei mágnes még nem okoz neki gondot.
2/9 anonim válasza:
Elég komoly mágnes kell ehhez, hogy ez megtörténjen. A kérdés kamu. Jelentve.
3/9 anonim válasza:
sok eszed lehet :DDD
amúgy a neodinium magnesek nagyon csalókák mert kis méretűek, de erősek.
Nekem egy 4cm átmerőjű van, és fél méterről magához vonz egy vas golyót.
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
elektromag es helyett gravity gunt hasznalj inkabb legkozelebb a hardverek tavvezerelt athelyezesehez
5/9 anonim válasza:
Remélem csak kitalálta. :D ( Megjegyzem amúgy ha nem valami iszonyat erős mágnes nem lesz semmi baja )
7/9 anonim válasza:
Mostanában reklámoznak ilyen mágneshorgászatot. Ha egy olyan mágnes, akkor simán lehet. Azok több kilós fémeket kihúznak az iszapból akár.
Egy asztali/hűtő/táblamágnes ilyet nem csinál.
8/9 anonim válasza:
Simán lehet olyan erősebb mágnese.. a párom egyik 12 éves rokonának is ez a hobbija. Minden vackot kiszed a tóból. Több 10 kilót fel lehet vele emelni. Nem drágák, 10-20 ezer ft...
9/9 A kérdező kommentje:
Tisztelt emberek! A Kérdés óta eltelt több mint 2 év! Szóval már nem aktuális!
Azóta beszereztem 1db 240es ssd-t!
Liebe Leute! Seit der Frage sind mehr als 2 Jahre vergangen! Es ist also nicht mehr relevant!
Seitdem habe ich 1 Stück 240 SSD gekauft!
jan. 13. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!